Ανοίγει τις "φτερούγες" του ο Λαφαζάνης και προστατεύει την Ζωή από τον Τσίπρα

Η Λαϊκή Ενότητα απαντά στα περί δικτατορίας της Κωνσταντοπούλου

Ανοίγει τις "φτερούγες" του ο Λαφαζάνης και προστατεύει την Ζωή από τον Τσίπρα

​«Πλάτες» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει η «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μετά την επίθεση κύκλων του Μαξίμου εναντίον της προέδρου της Βουλής.

«Οι άνθρωποι του Μαξίμου συγχέουν τη μνημονιακή δικτατορία με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η “Λαϊκή Ενότητα”, σχολιάζοντας τη συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Η πρόεδρος της Βουλής υπερασπίζεται με απαρέγκλιτη συνέπεια τη λειτουργία των θεσμών» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο νέος πολιτικός σχηματισμός.

«Όσο για τα περί “μηδενισμού της διαπραγματευτικής προσπάθειας της κυβέρνησης”, αυτό μάλλον ως … ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια “διαπραγμάτευση” που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγει η ανακοίνωση της «Λαϊκής Ενότητας».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα κύκλοι του Μαξίμου, αναφερόμενοι στη συνάντηση της κας Κωνσταντοπούλου με τον κ.Λαφαζάνη, είχαν σχολιάσει πως «η Πρόεδρος της Βουλής συμπεριφέρεται ως δικτάτορας, θεωρεί πως είναι το θεσμικό επίκεντρο του πολιτεύματος, ενώ είναι απλά μια λάθος επιλογή» .

Δείτε επίσης:

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της Ζωής στον Τσίπρα: «Έκανε εκλογές στα μουλωχτά»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top