Το σίριαλ με τα αυγά συνεχίζεται: Ο Καμμένος κατηγορεί αστυνομικούς για τις αποδοκιμασίες

Αντέδρασε μέσω twitter ο Άδ.Γεωργιάδης

Το σίριαλ με τα αυγά συνεχίζεται: Ο Καμμένος κατηγορεί αστυνομικούς για τις αποδοκιμασίες

​Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται το σίριαλ των αποδοκιμασιών εναντίον του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην Κω. Μετά την ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι έκαναν λόγο για στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών, λίγες ώρες αργότερα το γεγονός σχολίασε ο ίδιος ο κ.Καμμένος

Συγκρεκριμένα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε στο Twitter, ότι επικεφαλής των αγανακτισμένων πολιτών ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ μαζί με νεοναζί. Μάλιστα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατονόμασε ως οργανωτή της εναντίον του διαμαρτυρίας τον Σταύρο Κοτσιόπουλο.

panoss.jpg

Στον κ.Καμμένο απάντησε, και πάλι μέσω Twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. «Ο υπουργός Άμυνας της χώρας κατηγορεί την ΕΥΠ που ελέγχει/διοικεί η κυβέρνησή του για προβοκάτσια; Τι να πει κανείς;», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης .

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, αγανακτισμένοι πολίτες της Κω, διαμ��ρτυρόμενοι για το γεγονός ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να δώσει λύσεις και να ελέγξει το μεταναστευτικό πέταξαν αυγά εναντίον του κ. Καμμένου, τον αποδοκίμασαν έντονα με ακραίους χαρακτηρισμούς. Ο υπουργός Άμυνας φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας ενώ οι κάτοικοι της Κω του φώναζαν ένα παρατεταμένο «ουυυυ...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top