ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της Ζωής στον Τσίπρα: «Έκανε εκλογές στα μουλωχτά»

Κατά την διάρκεια της συνάντησής της με τον Λαφαζάνη

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ της Ζωής στον Τσίπρα: «Έκανε εκλογές στα μουλωχτά»

​Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Βουλή, με αφορμή την ίδρυση της «Λαϊκής Ενότητας». Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μία ώρα και ακολούθησαν δηλώσεις που θα συζητηθούν για ακόμα μια φορά.

Η πρόεδρος της Βουλής για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον κ. Παυλόπουλο ότι παρασιώπησε την εκκίνηση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών από τη Βουλή. Την ίδια ώρα ανέφερε ότι το ίδιο έπραξε και η κυβέρνηση η οποία όπως σημείωσε παραιτήθηκε στα μουλωχτά.

«Είναι από τις οχληρές παραμέτρους της διαδικασίας ανάθεσης διερευνητικών εντολών, ότι αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από μια κυβέρνηση που επέλεξε να παραιτηθεί στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να παρασιωπά την εκκίνηση αυτής της διαδικασίας από τη Βουλή» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου στον διάλογο που είχε με τον κ. Λαφαζάνη.

«Για όλη τη διαδικασία είχαν πλήρη ενημέρωση οι εκβιαστές δανειστές, αλλά στερήθηκε ενημέρωσης η Βουλη», τόνισε.

Aκόμα, χαρακτήρισε μελανή σελίδα την απόφαση της κυβέρνησης να μην ενημερώσει την ίδια και στη συνέχεια το Σώμα για την απόφασή της να παραιτηθεί.

Απευθυνόμενος προς την κ. Κωνσταντοπούλου μπροστά τις κάμερες, ο κ. Λαφαζάνης χαρακτήρισε «θεσμική υποχρέωση να σας συναντήσω», αναφέροντας μάλιστα πως ήταν το πρώτο μέλημά του προκειμένου να την ενημερώσει για τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτήθηκε.

«Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική για την τήρηση της Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής», σημείωσε, ενώ κατηγόρησε εκ νέου τις μνημονιακές κυβερνήσεις ότι τα έχουν κάνει «κουρελόχαρτα».

«Έχουν επιβάλει μνημονιακή κατοχή της χώρας και το μόνο δίκαιο που υπάρχει είναι το δίκαιο του μνημονίου», ανέφερε ακόμη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έφτασε ο Λαφαζάνης στην Βουλή για να συναντήσει την Κωνσταντοπούλου: Τι δήλωσε

ΣΦΟΔΡΗ επίθεση Ζωής στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αλέξη Τσίπρα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top