«Τα χώνει» σε Τσίπρα, Μεϊμαράκη και Λάφαζανικούς ο Μιχαλολιάκος:«Δώστε δύναμη στην ΧΑ» λέει

Σκληρή απάντηση και για τις αποδοκιμασίες Καμμένου στην Κω-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινείται και η Χρυσή Αυγή. Με δηλώσεις του ο γγ του κόμματος ανακοίνωσε πως η Χρυσή Αυγή θα πάει στις κάλπες με σύνθημά της: «Όχι στα Μνημόνια - Όχι στην λαθρομετανάστευση - Επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια - Όχι στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων!».

Ο κ.Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον πρόεδρο της ΝΔ, Ε.Μεϊμαράκη, ενώ έστρεψε τα βέλη του και προς τους Λαφαζανικούς, οι οποίοι όπως είπε, κατάλαβαν τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε Μνημόνιο και γι΄αυτό διαχώρισαν τη θέση τους.

«Φαίνεται πως ζούμε στον χώρο του παραλόγου» είπε με νόημα ο αρχηγός της ΧΑ.

Σύμφωνα με τον κ.Μιχαλολιάκο, «η Χρυσή Αυγή στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ήλθε τρίτο κόμμα και ως εκ τούτου θα έπρεπε να της ανατεθεί η εντολ�� σχηματισμού κυβερνήσεως. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε, μία κοινοβουλευτική ομάδα, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Χρυσής Αυγής και έτσι τρίτο κόμμα στα χαρτιά είναι ένα άλλο κόμμα. Αυτό είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό. Γιατί στις εκλογές εμείς λάβαμε μέρος, εμείς ήρθαμε τρίτο κόμμα».

Ο κ.Μιχαλολιάκος δεσμεύτηκε πως η Χρυσή Αυγή με συνέπεια θα αγωνιστεί ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια, ενώ για το μεταναστευτικό ζήτημα είπε πως το κόμμα του έχει τη λύση.

«Η λύση είναι φύλαξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις των συνόρων μας, θαλασσίων και χερσαίων. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα» εξήγησε.

«Οι εκλογές που έρχονται θα είναι κρίσιμες. Με την ψήφο σας θα κρίνετε το μέλλον του ελληνικού λαού. Δώστε την δύναμη στην Χρυσή Αυγή. Κάντε την Χρυσή Αυγή ακόμα πιο δυνατή για να υπάρξει λύση στα μεγάλα προβλήματα του τόπου» κατέληξε ο κ.Μιχαλολιάκος.

Απάντηση Χρυσής Αυγής για την επίθεση κατοίκων της Κω στον Καμμένο

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή απάντησε στην επίθεση των ΑΝΕΛ για τις αποδοκιμασίες του Πάνου Καμμένου στην Κω.

«Καμμένος και Τσίπρας έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην χώρα μας, γι' αυτό να μη διαμαρτύρονται όταν αγανακτισμένοι πολίτες τους υποδέχονται με αυγά στις στημένες προεκλογικές τους φιέστες» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Η.Κασιδιάρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top