ΧΑΜΟΣ στην Κω: Πέταξαν αυγά στον Καμμένο!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΕΛ: Στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών η επίθεση στον πρόεδρο μας-Πρώτη ανάρτηση:21/08/2015 16:05

Με ''γαλλικά'', αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα οι Κώοι τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω.

DSCN8238.jpg
Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο του Π. Καμμένου.

DSCN8250.jpg
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που θα δείτε από το kosnews24.gr είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.

DSCN8251.jpg
Αρχικά πάντως στον χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος ο οποίος είχε μαζευτεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε με αποτέλεσμα μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά.

ΑΝΕΛ: Στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών η επίθεση στον Καμμένο

«Η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία και σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού». Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη για τις αποδοκιμασίες του κ.Καμμένου στο νησί.

Η κα Χρυσοβελώνη επεσήμανε ότι «πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντ��τικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top