ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ο Παυλόπουλος με την Κωνσταντοπούλου για τις διερευνητικές εντολές

''Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος''

​Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με την πρόεδρο της Βουλής, μετά τις διαρροές ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θεωρεί άκυρη τη διαδικασία των διερευνητικώ�� εντολών καθώς η ίδια δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει πως δεν έχει ενημερωθεί θεσμικά από τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για τις εξελίξεις και επομένως, επικαλείται το άρθρο 37 του Συντάγματος και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διαδικασία των διερευνητικών εντολών δεν μπορεί να ξεκινήσει.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τηρεί και εφαρμόζει στο ακέραιο τις διατάξεις του Συντάγματος. Και δεν σχολιάζει προσωπικές και καινοφανείς απόψεις ως προς την ερμηνεία των διατάξεων του Συντάγματος, έστω και αν προέρχονται από πολιτειακούς παράγοντες», ήταν η απάντηση που ήρθε από κύκλους του κ. Παυλόπουλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παυλόπουλος με την κ. Κωνσταντοπούλου είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα, η οποία, μάλιστα, διεξήχθη σε έντονο κλίμα, με την πρόεδρο της Βουλής να διαμαρτύρεται ότι την παρακάμπτουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top