Μέσα στις επόμενες ώρες η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας

Θα φτιάξουν κόμμα

Μέσα στις επόμενες ώρες η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας

​Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι 25 βουλευτές, που ψήφισαν «όχι» στα νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα και στο Μνημόνιο ετοιμάζουν τις επιστολές ανεξαρτητοποίησής τους τις οποίες και θα καταθέσουν στη Βουλή εντός της επόμενης ώρας.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμα το αν θα προχωρήσουν αμέσως και στην συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας, εξέλιξη που ίσως επηρεάσει την διαδικασία των διερευνητικών εντολών καθώς ενδεχόμενη ΚΟ από την Αριστερή Πλατφόρμα θα την καταστήσει τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα και άρα θα αποκτήσει δικαίωμα να λάβει εντολή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αριστερής Πλατφόρμας το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα κορυφαία στελέχη της θα συγκροτήσουν νέο κόμμα αντιμνημονιακό.

Πληροφορίες αναφέρουν όπως σας γράψαμε και μέσα από το star.gr, το όνομα του νέου σχηματισμού θα είναι EAM (Ενιαίο Αντιμνημονιακό Μέτωπο).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top