Γλέζος: «ο στόχος είναι φανερός: Η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία»

Η πρώτη του αντίδραση για τις πρόωρες εκλογές

Σε γραπτή του δήλωση ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε πως η κυβέρνηση πάει σε εσπευσμένες εκλογές αγνοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό το λόγο δεν συγκάλεσε πλατιά σύσκεψη.

Το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς είπε πως «ο στόχος είναι φανερός: Η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία», επεσήμανε, ζητώντας από όλους τους ιδρυτές του ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσουν μέτωπο αντίστασης, δημιουργώντας μία ενιαία λαϊκή αντιστασιακή συνεργασία, για να αποτραπεί η αφαίμαξη του λαού και η καταστροφή της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Γλέζου:

«Η κυβέρνηση Μαξίμου αποφάσισε να οδηγήσει σε εσπευσμένες εκλογές στις 20/9 αγνοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό και δεν συγκάλεσε πλατιά σύσκεψη.

Ο στόχος είναι φανερός: Η υποταγή στους δανειστές και την ολιγαρχία.

Ύστερα από αυτό καλούνται όλοι οι ιδρυτές ταυ ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εκείνοι οι οποίοι δεν θέλουν την επανάληψη ενός νέου Λιβάνου σε ένα μέτωπο Αντίστασης, σε μια ενιαία λαϊκή αντιστασιακή συνεργασία για να αποτραπεί η αφαίμαξη του λαού μας και η καταστροφή της χώρας, για να κρίνει ο ΛΑΟΣ ο μόνος αρμόδιος, το μέλλον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top