Τσίπρας και Καμμένος τα είχαν συμφωνήσει πριν το διάγγελμα

Υπηρεσιακή κυβέρνηση και εκλογές θέλουν οι ΑΝΕΛ, δεν συζητούν τίποτε άλλο

Τσίπρας και Καμμένος τα είχαν συμφωνήσει πριν το διάγγελμα

​«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παραμείνουν εγγυητές και στην αυριανή κυβέρνηση, με τις “κόκκινες γραμμές” τους στα εθνικά θέματα, στα θέματα της Ορθοδοξίας και της προστασίας της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας». Αυτό τόνισε το κόμμα του Πάνου Καμμένου, σχολιάζοντας τοδιάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να μπει σε διάλογο για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο ελληνικός λαός θα αποφανθεί με την ψήφο του για την κυβέρνηση που επιθυμεί, σημειώνουν σε ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ...επικοινωνία και την συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου «να προχωρήσουν κατευθείαν σε εκλογές με τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης υπό την πρόε��ρο του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα».

Στη συνέχεια επισημαίνεται ότι ο κ.Καμμένος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν την άμεση διεξαγωγή των εκλογών υπό υπηρεσιακή κυβέρνηση και δεν θα συμμετέχουν σε διάλογο για τον σχηματισμό άλλου τύπου συμμαχικής, διακομματικής ή οικουμενικής κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top