Γεννηματά: ομολογία αδυναμίας η απόφαση Τσίπρα για εκλογές

Τι ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: ομολογία αδυναμίας η απόφαση Τσίπρα για εκλογές

​Για εξόφθαλμη μικροκομματική στόχευση από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

«Ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά γίνεται δραπέτης της ευθύνης», επεσήμανε σε δήλωσή της η κα. Γεννηματά και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι επιλέγει την απόδραση αντί να αξιοποιήσει το εθνικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε από την στάση των πολιτικών δυνάμεων και των κοινωνικών εταίρων με την υπερψήφιση του τρίτου μνημονίου.

Τονίζοντας ότι το κόμμα της είναι έτοιμο για την εκλογική αναμέτρηση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την ψήφο των πολιτών, αναφέροντας: «εμείς θα δώσουμε δυναμικό παρών στις εκλογές. Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, με νέο ύφος, νέο λόγο, νέες προτάσεις, νέα πρόσωπα στα ψηφοδέλτιά του, θα συγκρουστεί με τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και με όλες τις εκδοχές του αριστερού λαϊκισμού».

«Με τη συσπείρωση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο χώρο της Δημοκρατικής Παράταξης, διαμορφώνουμε έναν τρίτο εναλλακτικό πόλο στο πολιτικό μας σύστημα. Καλούμε τις Ελληνίδες, τους Έλληνες, τη νέα γενιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια», κατέληξε η κα. Γεννηματά.

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της κα. Γεννηματά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top