Στις 24 Αυγούστου Σόιμπλε και Βαρουφάκης θα καθηλώσουν στις τηλεοράσεις τους Γερμανούς

Ντοκιμαντέρ με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 24 Αυγούστου Σόιμπλε και Βαρουφάκης θα καθηλώσουν στις τηλεοράσεις τους Γερμανούς

​Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών συνεχίζει να απασχολεί ακόμα τους Γερμανούς, οι οποίοι έφτιαξαν ντοκιμαντέρ για τις σχέσεις του με τον άσπονδο εχθρό του, τον Β.Σόιμπλε, με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, να ..."στολίζει " τον κ.Γιάνη Βαρουφάκη.

«Ήταν έντονη η παρουσία του στα μέσα ενημέρωσης. Ήταν ένας αστέρας των ΜΜΕ... Είχε την μοτοσυκλέτα του και το κράνος του. Τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνταν πάρα πολύ με το γεγονός, ότι δεν φορούσε γραβάτα και είχε ξεκούμπωτο το επάνω κουμπί του πουκάμισου, το οποίο ήταν έξω από το παντελόνι. Δεν νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να ασχολούνται με το εάν κάποιος φοράει γραβάτα ή όχι. Αυτά είναι πολύ λιγότερο σοβαρά πράγματα κατά την γνώμη μου. Εγώ και οι συνάδελφοί μου εντυπωσιαστήκαμε από την δωρεάν και μακρά διάλεξη του Βαρουφάκη. Ήταν κάτι που μας είχε λείψει» λέει ο κ.Σόιμπλε.

Από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλεί τον Σόιμπλε ... "Φρανκενστάιν" στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από την δημόσια γερμανική τηλεόραση στις 24 Αυγούστου.

«Είπα στον Σόιμπλε ότι αν ακρωτηριάσει την Ευρώπη, βγάζοντας εκτός ευρώ την Ελλάδα θα ενισχύσει τις φυγόκεντρες, καταστροφικές και σκοτεινές δυνάμεις. Δεν θα μπορούσε να το ελέγξει, όπως έγινε και με τον δόκτορα Φρανκενστάιν. Τον αντιμετώπισα και του είπα, ότι δεν έχει τέτοια εντολή από την Μέρκελ» λέει ο κ.Βαρουφάκης.

Την ίδια ώρα, η ελληνική κυβέρνηση καλείται να πληρώσει τον πολυδιαφημισμένο σύμβουλο του Γιάνη Βαρουφάκη, κορεάτη Γκλεν Κιμ, που σύμφωνα με την Die Welt, έδωσε τα φώτα του και στον Αλέξη ��σίπρα, καθώς συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής στις 12 Ιουλίου. Η γερμανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στο τραπέζι των συζητήσεων υπήρχε και δεύτερος κορεάτης με τους ευρωπαίους ηγέτες να αιφνιδιάζονται όταν τους είδαν μπροστά τους.

Κατά τον υπουργό επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει παζάρια, καθώς θεωρεί υπερβολικά τα 375.000 ευρώ, που ζητά ο κορεάτης Γκλεν Κιμ για τις υπηρεσίες του.

Τον σκοτεινό ρόλο του κορεάτη συμβούλου ζητά να μάθει με ερώτηση του στη Βουλή προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top