Τα αεροδρόμια περίμενε για να επιτεθεί στον Τσίπρα ο Σαμαράς!

"Θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά..."

Τα αεροδρόμια περίμενε για να επιτεθεί στον Τσίπρα ο Σαμαράς!

​Την ώρα που ο κόσμος καίγεται από τον ήλιο και τα πολύ σκληρά μέτρα που φέρνει το τρίτο Μνημόνιο με νέους φόρους και μειώσεις, ο Αντώνης Σαμαράς στενοχωριέται για τα… αεροδρόμια!

Η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησης 14 αεροδρομίων της χώρας��απασχόλησε έντονα τον κ.Σαμαρά, ο οποίος μιλώντας σε συνεργάτες του, είπε ότι: «Η κυβέρνηση αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στην παραχώρηση των 14 αεροδρομίων, όπως ακριβώς είχε αποφασίσει και η προηγούμενη κυβέρνηση. Τότε είχε καταγγείλει την απόφαση ως ύποπτο ξεπούλημα, τώρα την υιοθετεί ως επωφελή και σημαντική συμφωνία. Θα μπορούσε βέβαια να είχε ζητήσει και συγγνώμη, αλλά που να βρεθεί ντροπή...».

Απορίας άξιον είναι πάντως γιατί ο πρώην πρωθυπουργός αντί να πει κάτι για το νέο πακέτο, τον εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ, τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, την επεισοδιακή προχθεσινή ψηφοφορία, τις υποσχέσεις που έδινε και δεν κράτησε ο Τσίπρας περί κατάργησης μνημονίων, το αδιέξοδο εκατομμυρίων Ελλήνων λόγω της ανεργίας και της φτώχειας και το τεράστιο πρόβλημα με τους μετανάστες, προτίμησε να κάνει σχόλιο για τα…. αεροδρόμια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top