Και ο Γλέζος κατά Τσίπρα: «Αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα η στρατηγική της κυβέρνησης Μαξίμου»

Σκληρή δήλωση από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

​Με μια σκληρή δήλωση ο Μανώλης Γλέζος επιτίθεται στην κυβέρνηση και παίρνει θέση τόσο για το μνημόνιο, όσο και για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γλέζος, στη δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, «Ενεργοί Πολίτες» κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου» και ζητά να μην γίνει η κυβέρνηση της Αριστεράς μια «εφταμηνίτικη παρένθεση».

Με σκληρή γλώσσα μάλιστα ζητά από τον Α. Τσίπρα να «σταματήσει να βιάζει τις συνειδήσεις, να σταματήσει να διαγράφει και να καταστρέφει τις ελπίδες και τα οράματα».

Ολόκληρη η δήλωση του Μ. Γλέζου:

«Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση

Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματήστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματήστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατεία σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top