Ν.Μιχαλολιάκος: «Στις 4 τα ξημερώματα που συζητείται το νομοσχέδιο μόνο πραξικοπήματα γίνονται»

«Οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους, οι οποίοι τώρα με τα νέα μέτρα φορολογικών μέτρων εξοντώνονται»

Ν.Μιχαλολιάκος: «Στις 4 τα ξημερώματα που συζητείται το νομοσχέδιο μόνο πραξικοπήματα γίνονται»

​Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, είπε ότι «στις 04:00 τα ξημερώματα που συζητείται το νομοσχέδιο μόνο πραξικοπήματα γίνονται», πως "τα μέτρα είναι σκληρά" και πως "το μνημόνιο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγει σε καμία περίπτωση", ενώ "το επόμενο βήμα της αποτυχίας των μέτρων θα είναι το Grexit".

Σχετικά με τη διαδικασία για το άνοιγμα της Βουλής, ο ��ίκος Μιχαλολιάκος είπε υποστήριξε ότι η όλη διαδικασία συζήτησης του νομοσχεδίου θυμίζει βίαιη προσαγωγή, καθώς, «με κλειστή τη Βουλή καλούνται οι βουλευτές να αποφασίσουν με μια κατεπείγουσα διαδικασία για ένα μνημόνιο 500 σελίδων», προσθέτοντας αργότερα στην ομιλία του ότι: «Κατεπείγον θέμα υπάρχει. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στα νησιά κανονικά».

Ο γ.γ της Χρυσής Αυγής δήλωσε στη συζήτηση της Ολομέλειας σχετικά με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία ότι: «Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το αριστερό μνημόνιο και λέει "ναι" στην επιστροφή στην εθνική παραγωγή με κάθε τίμημα».

Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι αγρότες είναι η ψυχή του έθνους, οι οποίοι τώρα με τα νέα μέτρα φορολογικών μέτρων εξοντώνονται» και συμπλήρωσε ότι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top