Συνεργάτες Ζω��ς: «Τι ώρα να συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων;»

Ως ειρωνικό αντιμετωπίζουν το ερώτημα τα μέλη της!

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τον ορισμό της συνεδρίασης στη Βουλή για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, αλλά και για την απαραίτητη συνεδρίαση προηγουμένως των αρμόδιων επιτροπών.

Από το πρωί σήμερα υπήρξαν παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ των κομμάτων, ερήμην της… Προέδρου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να συνεδριάσει νωρίτερα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά το τρίτο μνημόνιο με τους εταίρους.

Μάλιστα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλης που είχε αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία φέρεται να απέσπασε τις υπογραφές 12 εκ των 22 μελών της Διάσκεψης για να διεξαχθεί νωρίτερα, όπως ζήτησαν και σε επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Βουλής, αλλά με την ίδια να έχει… «εξαφανισθεί»!

Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι γραμματείς και συνεργάτες της Προέδρου της Βουλής σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με τα μέλη της Διάσκεψης , κατόπιν εντολής της προφανώς, τα ρωτούν… τι ώρα προτείνουν να ξεκινήσει η Διάσκεψη!

Με δεδομένο ότι σε λίγες ώρες (9.30 μ.μ.) είναι προγραμματισμένη ούτως ή άλλως από την ίδια να ξεκινήσει η Διάσκεψη, το ερώτημα εκλαμβάνεται ως... «ειρωνικό» από τα περισσότερα μέλη της!

Στον «αέρα» συνεχίζεται να βρίσκεται έτσι η συνεδρίαση των επιτροπών και της ολομέλειας, με τα ασφυκτικά χρονι��ά περιθώρια να επιτρέπουν ως μόνη ρεαλιστική λύση την διεξαγωγή εντός της αυριανής ημέρας των συνεδριάσεών τους, λόγω της πραγματοποίησης του έκτακτου Eurogroup την Παρασκευή 14 Αυγούστου, προκειμένου να γίνει η εκταμίευση της πρώτης δόσης μέχρι τις 19 Αυγούστου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top