Iskra: «Η κυβέρνηση φέρνει μνημόνιο – λαιμητόμο με διαδικασίες εξπρές»

Συνεχίζει τον… Ανένδοτο η Αριστερή Πλατφόρμα

Iskra: «Η κυβέρνηση φέρνει μνημόνιο – λαιμητόμο με διαδικασίες εξπρές»

​Η Αριστερή Πλατφόρμα συνεχίζει τον… ανένδοτο που έχει κηρύξει στο τρίτο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και με νέο κείμενο – φωτιά που δημοσιεύεται στο iskra.gr ασκεί εκ νέου δριμεία κριτική.

«Μνημόνιο λαιμητόμος με διαδικασίες εξπρές», είναι ο τίτλος του άρθρου και σε αυτό η Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη τάσσεται ξανά κατά της ψήφισης του μνημονίου.

«Η συμφωνία με τους δανειστές θα φέρει το νέο μνημόνιο που θα είναι θηλιά στο λαιμό του λαού», αναφέρει το άρθρο και κάνει λόγο για μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας.

ejrp.jpg

Ολόκληρο το κείμενο που ανέβηκε στο iskra αναφέρει:

«ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

"Θηλιά" στο λαιμό του λαού θα αποτελέσει το νέο τρίτο μνημόνιο, το οποίο φαίνεται ότι λαμβάνει την τελική του μορφή, μετά και τις συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και του λεγόμενου κουαρτέτου των θεσμών που ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/8).

Οι κατευθύνσεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνονται στο συνολικό μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα μέτρα που θα περιλαμβάνονται τόσο στο πρώτο πακέτο μέτρων λιτότητας, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί έως το απόγευμα της Τρίτης (11/8) στην Βουλή, όσο και στο δεύτερο που θα προωθηθεί έως το τέλος Οκτωβρίου, είναι πρωτοφανούς σκληρότητας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top