Τη δυνατότητα εκπρόθεσμης πληρωμής ασφαλιστικών ταμείων ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με πρώτη υπογράφουσα την Ραχήλ Μακρή

Τη δυνατότητα  εκπρόθεσμης πληρωμής  ασφαλιστικών ταμείων ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Τη δυνατότητα εκπρόθεσμης πληρωμής δόσεων στα ασφαλιστικά ταμεία λόγω των περιορισμών που επιβλήθηκαν από τα capital controls, ζητούν πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτη υπογράφουσα την Ραχήλ Μακρή, σε ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας.

Την ερώτηση υπογράφουν επίσης οι Γιάννης Σταθάς, Κώστας Λαπαβίτσας, Θανάσης Σκούμας και Μιχάλης Κριτσωτάκης. Όλοι τους είχαν καταψηφίσει στη Βουλή, όπως και η Ραχήλ Μακρή, την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Λόγω της δεινής οικονομικής συγκυρίας από την επιβολή των μνημονιακ��ν πολιτικών την οποία βιώνουν οι επιχειρήσεις σε συνδυασμό με την επιβολή ελέγχου κεφαλαίων στις Ελληνικές Τράπεζες, η εξόφληση των δόσεων δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα να χάνουν την ρύθμιση και το ελληνικό δημόσιο να στερείται πολύτιμων εσόδων» επισημαίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κείμενο της ερώτησής τους καταλήγουν:

«Υφίσταται μέριμνα για την άμεση παροχή δυνατότητας εκπρόθεσμης πληρωμής των δόσεων της ρύθμισης που επηρεάστηκαν από τον έλεγχο κεφαλαίων, προκειμένου να μην στερηθούν των ευεργετικών διατάξεων όσοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και το δημόσιο ταμείο να μην στερηθεί των προβλεπόμενων εσόδων;»,
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top