Υπέρ ενός νέου δανείου – γέφυρα ο Α. Μητρόπουλος

Ζητά να ενημερωθεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα σκληρά μέτρα που έρχονται

Υπέρ ενός νέου δανείου – γέφυρα ο Α. Μητρόπουλος

​Υπέρ ενός νέου δανείου γέφυρας τάχθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Αυτό που ετοιμάζεται είναι το πιο ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα. Η κυβέρνηση μετά την ήττα της 12ης Ιουλίου δεν έχει σχέδιο εθνικής διαπραγμάτευσης και σχέδιο επανεκκίνησης. Άρα δεν έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Σε αυτό το διαβολικό δίμηνο θα την εξυπηρετούσε ένα πρόγραμμα γέφυρα», είπε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι πρέπει να ενημερωθεί η Κ.Ο. γιατί πολλοί από τους βουλευτές δεν έχουν καταλάβει την σφοδρότητα του πακέτου και των μέτρων που θα κληθούν να ψηφίσουν. Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να εγκαταλείψει την ιδέα του προγράμματος γέφυρα. Δεν προλαβαίνουμε και επιμένω ότι το τρίτο μνημόνιο θα τα αλλάξει όλα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά στο κρίσιμο ερώτημα αν ο ίδιος θα υπερψηφίσει τη νέα συμφωνία, ο κ. Μητρόπουλος είπε:

«Ποτέ Αριστερά δεν έχει εφαρμόσει ένα ακραίο νεοφιλελευθερο πρόγραμμα αλλά θεωρώ ότι πρέπει να βοηθηθεί η κυβέρνηση. Βλέπουμε αυτό τον εμφύλιο στο εσωτερικό και η στάση μας είναι ανοχή για να μην βρεθεί σε χειρότερη θέση η πατρίδα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top