Ο «ταλαντούχος» σύμβουλος του Βαρουφάκη είχε πλαστό βιογραφικό!

Κι όμως ζητά η κυβέρνηση να του δώσει αμοιβή 125.000 μηνιαίως!

Ο «ταλαντούχος» σύμβουλος του Βαρουφάκη είχε πλαστό βιογραφικό!

Με ανοικτό το στόμα έμειναν στελέχη της κυβέρνησης όταν άκουσαν τον «ταλαντούχο» πρώην σύμβουλο του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο Οικονομικών (σε αυτό που δεν θα έπαιρνε κανέναν σύμβουλο, όπως διαβεβαίωνε) να τους ζητά αμοιβή 125.000 ευρώ!

Δεν είναι μόνο το εξωφρενικό ποσό, το οποίο ο νοτιοκορεάτης οικονομολόγος ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνήσει προφορικά, αλλά και το γεγονός ότι το βιογραφικό του βρίθει ανακριβειών και ψεμάτων!

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, αν και ο ίδιος δηλώνει πρώην συνεργάτης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ μάλλον δεν τον έχει καν… φευγαλέα δει!

Την ίδια ώρα, ο Κιμ παρά τους ισχυρισμούς του ότι έστησε το μηχανισμό EFSF και ότι δημιούργησε τον ESM, η αλήθεια είναι ότι απλά πήγε στον οργανισμό πέντε μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί και για τη ρύθμιση του τραπεζικού χρέους στην Ισλανδία, αν και στο μόνο που είχε προσφέρει κάποιες υπηρεσίες ήταν στην άρση των capital controls στη χώρα.

Ο ίδιος τώρα ζητά αμοιβή 375.000 ευρώ για 3 μήνες, ελπίζοντας να δικαιωθεί μέσω πρόσφατης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει αναδρομική πληρωμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top