Γεροβασίλη: «Στις 18 Αυγούστου θα έχουμε συμφωνία»

Τι είπε για τα εσωκ��μματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Γεροβασίλη: «Στις 18 Αυγούστου θα έχουμε συμφωνία»

​Την εκτίμηση ότι στις 18 Αυγούστου θα έχουμε καταλήξει στη συμφωνία που θα οδηγήσει και στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ο. Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά Fm».

«Στις 18 Αυγούστου θα υπάρχει συμφωνία. Το κλίμα στις συζητήσεις είναι καλό. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η συμφωνία εξελίσσεται ομαλά και τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται», δήλωσε.

Η κα Γεροβασίλη επανέλαβε ότι οι εκλογές δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά αυτό το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις και σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Είναι σίγουρο πως δύο διαφορετικές πολιτικές απόψεις δεν μπορούν να υπηρετηθούν από τον ίδιο φορέα, το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μπορεί να συμβεί και συνέβαινε όταν ο φορέας ήταν στην αντιπολίτευση αλλά όχι σήμερα».

Σε ερώτηση τέλος για το αν η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των πυλών, η κυβερνητική εκπρόσωπος, αρκέστηκε να πει ότι η λέξη «διάσπαση» έχει μια φόρτιση και «φέρνει τραυματικές εικόνες στην αριστερά».

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι στο έκτακτο συνέδριο θα λυθούν όλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top