Καμμένος: Τα νησιά δέχονται μεγάλη πίεση από τους μετανάστες

«Η κυβέρνηση ��άνει ό,τι μπορεί»

«Είναι μεγάλη η πίεση που δέχονται τα νησιά μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Η παρουσία τους στα νησιά δυσκολεύει πάρα πολύ τα πράγματα και ιδιαίτερα στον τουρισμό» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος από την Σάμο, όπου έδωσε το παρών εκπροσωπώντας την κυβέρνηση για την επέτειο της ιστορικής ναυμαχίας της Μυκάλης.

«Η κυβέρνηση κάνει ότι περισσότερο μπορεί, θα βρεθεί σύντομα μία λύση» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος δήλωσε ότι όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι «μπορούν να καταφέρουν να αποκτήσουν και να διαφυλάξουν την εθνική τους κυριαρχία και την εδαφική τους ακεραιότητα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι η νέα ΜΟΜΑ θα ολοκληρώσει μέσα στους επόμενους μήνες τα έργα της στην Ικαρία, μέσα στα οποία περιλαμβάνεται η τοποθέτηση μιας γέφυρας που θα ενώσει το Καρκινάγρι με τον Άγιο Κήρυκο.

«Οι Ένοπλες Δ��νάμεις απέδειξαν γι' ακόμα μια φορά, ότι μπορούν, εκτός από την ασφάλεια που δίνουν σε καιρό πολέμου, να προσφέρουν σε καιρό ειρήνης εκεί που δε μπορούν να προσφέρουν οι ιδιώτες. Θα προχωρήσουμε λοιπόν και στα υπόλοιπα νησιά - και βεβαίως η Σάμος δεν εξαιρείται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top