Μητρόπουλος: «Οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες»

«Η Αριστερά οφείλει να προστατεύσει το λαό από το κοινωνικό μακελειό»

Μητρόπουλος: «Οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες»

​Την άποψη ότι δεν είναι αναγκαίες οι εκλογές εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος, ενώ τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας ευρύτατης διαπραγματευτικής ομάδας.

«Πρέπει να προστατεύσουμε το λαό μας, ο οποίος ανησυχεί σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να την ελέγξουμε λόγω της σφοδρότητας των απαιτήσεων των δανειστών», είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τη στάση που κρατά ο Π. Λαφαζάνης και η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι «η Αριστερά, η κυβέρνηση, καλείται να εφαρμόσει το αντικοινωνικότερο πακέτο που εφάρμοσε ποτέ κυβέρνηση της Αριστεράς στην ιστορία της Αριστεράς».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον λαό μας από το κοινωνικό μακελειό διότι οι δανειστές έχουν βάλει τις πιο ακραίες απαιτήσεις αναφορικά με την προστασία των εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών, επιτηδευματιών.

«Υπό αυτή την έννοια όλοι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην κοιτάμε στο όνομα κάποιας καθαρότητας, που έχουν δικαίωμα να την προστατεύσουν, αλλά όντας συνυπεύθυνοι για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων να βάζουν τέτοιου είδους και τέτοιου περιεχομένου στάσεις», τόνισε.

Τέλος ο κ. Μητρόπουλος άφησε και πάλι αιχμές για τις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας ότι γίνονται υπό καθεστώς ήττας και αποτυχίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top