Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα: Να ζητήσει συγνώμη από τους αγρότες

«Με την πολιτική του το μόνο που θερίζουμε ως τώρα είναι θύελλες»

Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα: Να ζητήσει συγνώμη από τους αγρότες

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, που σήμερα αυτοαναγορεύτηκε σε διαπρύσιο κήρυκα της αγροτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει σε δήλωσή της η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή.

«Μετά την συνειδητή πολιτική εξαπάτηση του αγροτικού μας κόσμου, στο “διαβόητο” πλέον πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, όπου υποσχόταν κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων και στοιχείων των αγροτών και θέσπιση του αφορολόγητου μέχρι τις 12.000 ευρώ, σήμερα αναγκάζεται να παραδεχθεί πια “έξω από τα δόντια” ότι θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί την προκαταβολή του φόρου τους στο 50% και όχι στο 100% καθώς και φορολογικό συντελεστή 13%, κι όχι 26% ή 29% για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες» σημειώνει η βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει: «Με άλλα λόγια, ομολογεί πλέον με τον πιο πανηγυρικό τρόπο ότι μοναδικό ανάχωμα και “σωσίβιο” στην νέα φοροεπιδρομή, που ετοιμάζεται, είναι ο πραγματικά μεταρρυθμιστικός φορολογικός νόμος 4172/2013 της προηγούμενης κυβέρνησης».

«Καλούμε τον κ. Τσίπρα, να ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τον αγροτικό μας κόσμο. Αυτόν, που θυσιάζει καθημερινά στον βωμό της εξυπηρέτησης των κρατικοδίαιτων κομματικών του ακροατηρίων» αναφέρει στη συνέχεια η κα Αραμπατζή και καταλήγει: «Καλό θα ήταν ο κ. Τσίπρας να αποφεύγει να μιλά για σπορά και για καρπούς. Γιατί με την πολιτική του, το μόνο που έχει μέχρι σήμερα καταφέρει είναι να θερίζει θύελλες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top