Λαπαβίτσας: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε τρίτο μνημόνιο»

«Αν γίνει μνημονιακό κόμμα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία»

Λαπαβίτσας: «Δεν θα είμαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αν πάμε σε τρίτο μνημόνιο»

​Την πρόθεσή του να μην βρίσκεται στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση εκλογών, αν υπογράψει τρίτο μνημόνιο αποκάλυψε ο βουλευτής του κόμματος, Κ. Λαπαβίτσας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

«Επ’ ουδενί, πως θα μπορούσα εγώ να πάρω μέρος σε εκλογές, συμμετέχοντας σε λίστες ενός κόμματος, το οποίο έχει μνημονιακό πρόγραμμα και μνημονιακή κατεύθυνση. Θα ήταν σαν να φτύνω τον εαυτό μου και σαν να φτύνω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ειδικά την νεολαία, η οποία άλλα περίμενε άλλα είδε και συνεχίζει να θέλει άλλα πράγματα. Ο κόσμος που είπε “Όχι” και θέλει να ελπίζει σε μια άλλη πορεία με προοπτική δεν έχει άδικο και δεν είναι χαζός», είπε ο κ. Λαπαβίτσας και πρόσθεσε:

«Αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά μνημονιακό κόμμα, ελπίζω να μην το δω όμως αυτό, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία».

Τέλος ερωτηθείς για το αν υπάρχει κόμμα της δραχμής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως ο ίδιος δεν πιστεύει ότι με μια απλή αλλαγή νομίσματος, θα διορθωθούν τα πράγματα στην Ελλάδα.

«Όσοι μιλούν για εθνικό νόμισμα το λένε ��ιατί βγάζουν το συμπέρασμα ότι οι επιθυμητές αλλαγές δεν γίνονται μέσα στο ευρώ», σημείωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top