Απολογισμό του έργου της στο… εξάμηνο θα κάνει η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Απορίες για τις προθέσεις της προκαλεί η νέα πρωτοβουλία της

Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου της Βουλής κατά τη διάρκεια των… έξι μηνών της μέχρι στιγμής θητείας της θα παραχωρήσει αύριο, Τετάρτη, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Κεντρικό θέμα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση θα είναι συγκεκριμένα ο «απολογισμός έργου εξαμήνου και προγραμματισμός έργου για το επόμενο διάστημα».

Η πρωτοβουλία της προκαλεί πάντως νέες απορίες στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ για τις πραγματικές προθέσεις της, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο απολογισμός γίνεται ενόψει πιθανής παραίτησής της ή σε αναμονή μίας πρότασης μομφής εις βάρος της.

Την ίδια στιγμή σχολιάζεται ευρέως και η εισήγησή της που έγινε αποδεκτή από την Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής για απογραφή των συμβασιούχων υπαλλήλων της, ώστε να διαπιστωθεί πόσοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Με τον τρόπο αυτό όμως αιωρείται -πιθανόν- το ενδεχόμενο απολύσεων…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top