Μάρδας: «δεν κάνω… bullying στην κ. Κωνσταντοπούλου»!

Τι δήλωσε για τα capital controls και τις διαπραγματεύσεις

«Δεν θεωρ�� ότι κάνω bullying στην κ. Κωνσταντοπούλου. Η ίδια μπορεί να το θεωρεί», απάντησε στις εναντίον του επικρίσεις από την Πρόεδρο της Βουλής, όπως και εις βάρος του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, στην επιστολή της στον πρωθυπουργό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ 99,5.

«Όταν βγαίνω εγώ στη Βουλή και εκφράζω μια άποψη της κυβέρνησης πάνω σε θέματα χρέους και είναι απόψεις που εκφράζουν τη Βουλή και μέρος αυτών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κάτι, αν δεν μας εξυπηρετεί, μπορεί να μη χρησιμοποιηθεί. Αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι bullying, αλλά μια άποψη τελείως ρεαλιστική», πρόσθεσε ο κ. Μάρδας.

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις, ο αναπληρωτής υπουργός Οικον��μικών ανέφερε: «Άποψή μου είναι ότι θα τελειώσουμε στον προβλεπόμενο χρόνο που έχει αποφασιστεί. Υπάρχει μια μεγάλη ένταση της δουλειάς όλη αυτή την περίοδο και φαίνεται ότι οδεύουν όλα προς επίλυση στο χρόνο που έχει αποφασιστεί».

Σχετικά με τα capital controls o κ. Μάρδας δήλωσε: «Το πρόβλημα εντοπίζεται στον επιχειρηματικό κόσμο. Έχουμε λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα και θέλουμε να εξετάσουμε προτάσεις βελτίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας. Η επιχειρηματική δραστηριότητα γνωρίζει μια εποχική κάμψη λόγω καλοκαιριού, αλλά υπάρχουν προβλήματα ως προς το χρόνο αιτήματος κάποιων επιχειρήσεων».

Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών την χαρακτήρισε «ένα ντοσιέ που έχει σχέση με το σύνολο των θεμάτων των τραπεζών» και διευκρίνισε ότι «τα βλέπουμε αυτά ξεχωριστά, διότι είναι ξεχωριστά στο χώρο της διαπραγμάτευσης».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top