Μπακογιάννη: «Ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού ή εκλογές»

«Η κατάσταση απαιτεί εθνική συσπείρωση»

Μπακογιάννη: «Ή κυβέρνηση εθνικού σκοπού ή εκλογές»

​Την ανάγκη να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικού σκοπού με πρωθυπουργό τον Α. Τσίπρα επεσήμανε η βουλευτής της ΝΔ, Ν. Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του δύο επιλογές. Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δύο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν», είπε.

Όπως είπε όμως στην περίπτωση των εκλογών «θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επειδή -λυπάμαι που το λέω- αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση».

Με σκληρή γλώσσα η κα Μπακογιάννη σημείωσε ακόμα ότι η… «σουρεάλ» κατάσταση που ζούμε τους έξι μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα λήξει τον Αύγουστο και τόνισε με νόημα:

«Μέχρι εδώ ήταν. Αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένος».

Η Ν. Μπακογιάννη επέμεινε ότι η κρίση που ζούμε τον τελευταίο καιρό απαιτεί συσπείρωση και εθνική διαπραγματευτική ομάδα, έστω και την ύστατη ώρα, ενώ αναφερόμενη στο μεταναστευτικό χαρακτήρισε «ανίκανη» την κυβέρνηση που ακόμα δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα με τους χώρους που θα στεγάσουν τους μετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top