Ο διάλογος Βελκουλέσκου – Κατρούγκαλου στο υπουργείο Εργασίας

«Σας υπενθυμίζω ότι το Ταμείο λειτουργεί βάσει καταστατικού»

​Τον διάλογο που είχε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Ν. Βελκουλέσκου κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης στο υπουργείο αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος.

Η κα Βελκουλέσκου που έφτασε πρώτη στο υπουργείο Εργασίας μίλησε μόνο δύο φορές και μάλιστα την μία από αυτές παρενέβη σε συζήτηση όπου γινόταν με τα τεχνικά κλιμάκια.

«Σας υπενθυμίζω ότι το Ταμείο λειτουργεί βάσει καταστατικού το οποίο εμείς οφείλουμε να τηρούμε γιατί δίνουμε λόγο στους μετόχους», είπε η κα Βελκουλέσκου όταν η συζήτηση άναψε για τις πρόωρες συντάξεις.

Όταν μάλιστα η κουβέντα έφτασε στους διεθνείς οργανισμούς που θα συμμετέχουν στη συζήτηση για τις βέλτιστες πρακτικές που θα ακολουθηθούν για τις εργασιακές σχέσεις, ο κ. Κατρούγκαλος της είπε:

«Εμείς οφείλουμε να συναποφασίσουμε και με την ελληνική κοινωνία που έχει δώσει συγκεκριμένη εντολή στην κυβέρνηση για το θέμα των εργασιακών σχέσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top