Σταϊκούρας: ευθύνες υπάρχουν και θα αναζητηθούν για την κατάρρευση του Χρηματιστηρίου

«Τεράστιο το κόστος για τους μικροεπενδυτές» επισημαίνει

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί με δήλωσή του για το σημερινό «κραχ» στο Χρηματιστήριο ο Συντονιστής Οικονομικών Υποθέσεων της ΝΔ, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αναζητηθούν μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες για την οικονομική ζημιά που υπέστησαν οι επενδυτές και κυρίως οι μικροεπενδυτές, όπως αναφέρει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας δήλωσε:

«Η κυβερνητική ανευθυνότητα, οι διαρκείς παλινωδίες και ερασιτεχνισμοί, οι άστοχες δηλώσεις ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού για το τραπεζικό σύστημα και για συγκεκριμένες τράπεζες, τα επικίνδυνα παιχνίδια με plan Β και σχέδιο επιστροφής στη δραχμή, το κλείσιμο των τραπεζών και οι κεφαλαιακοί περιορισμοί εξαιτίας πράξεων και παραλείψεων της κυβέρνησης, οδήγησαν στη σημερινή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου.

Κατάρρευση με τεράστιο κόστος για τους επενδυτές. Κυρίως τους μικροεπενδυτές. Κόστος που έχει συσσωρευτεί και διογκωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ευθύνες για όλα αυτά υπάρχουν. Και θα αναζητηθούν. Σε όλα τα επίπεδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top