Διαφθορά και δικαιοσύνη στο τραπέζι συζήτησης κυβέρνησης με τρόικα

Θα συζητηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων

​Τα θέματα της καταπολέμησης της διαφθοράς και ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη θα τεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και θεσμών, σήμερα Δευτέρα. Τα θέματα αυτά, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, θα συζητηθούν σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη, θα συζητηθούν το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και τα «κόκκινα δάνεια», η διαχείριση των οποίων συνδέεται άμεσα και με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, στον χώρο διαμονής των θεσμών μετέβησαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης .

Στην εξάωρη συνάντηση που είχαν, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τους στόχους για τα δημοσιονομικά μεγέθη, καθώς και τις ελληνικές προτάσεις για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.

Ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε ότι στη συνάντηση «υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία, λιγότερη σύγκλιση σε κάποια άλλα, ενώ η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και θα συνεχιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top