Μεϊμαράκης για Τσίπρα: «Να καταλάβει ότι υποχρεούται να κυβερνήσει»

«Να πάρει ευθύνες και να δώσει λύσεις στα καυτά ζητήματα του τόπου»

​Να κυβερνήσει παίρνοντας ευθύνες και δίνοντας λύσεις στα ζητήματα που ταλανίζουν τον τό��ο, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στις κινήσεις του Πρωθυπουργού, είπε πως «δίνει προς τα έξω την εικόνα ότι τα εσωκομματικά ζητήματα κυριαρχούν, αντί να προσπαθήσει να δώσει λύση στα καυτά ζητήματα του τόπου».

Αυτό όπως υποστηρίζει, «οδηγεί σε μια αστάθεια, οδηγεί σε αβεβαιότητα, προκαλεί σύγχυση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».

Κατά την άποψη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Α��έξης Τσίπρας «δείχνει να κινείται περισσότερο ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ζητήματα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά που απασχολούν όλους τους Έλληνες και αφορούν τη χώρα». Ωστόσο πιστεύει πως οι εκλογές στην παρούσα φάση δεν θα ήταν λύση και ξεκαθαρίζει πως η Ν.Δ. δεν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Τέλος, αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει την υπόθεση του «πολύ σοβαρή» και τονίζει πως το κόμμα του θα εξαντλήσει όλα τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει για να χυθεί φως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top