Ανεγκέφαλοι και γελοίοι επιτέθηκαν φραστικά στην Ε. Καΐλή στην Αντίπαρο

Τι απαντά η ίδια η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ανεγκέφαλοι και γελοίοι επιτέθηκαν φραστικά στην Ε. Καΐλή στην Αντίπαρο

​Φραστική επίθεση δέχτηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ε. Καΐλή από ομάδα επτά ατόμων στην Αντίπαρο, όπου κάνει τις διακοπές της.

Όπως αναφέρει το indymedia, η ευρωβουλευτής και η παρέα της «αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τα στενά που έκαναν βόλτα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

«Πέσιμο στην Εύα Καΐλή στην Αντίπαρο» είναι ο τίτλος της ανάρτησης και όπως σημειώνεται εκεί «την Τετάρτη 29/7 στα Σοκακια της χώρας της Αντιπάρου, ομάδα 7 ατόμων επιτεθήκαμε φραστικά και διώξαμε την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή, όταν εντοπίστηκε να περπάτα ανέμελη χωρίς συνοδεία μπράβων (πάρα μόνο συνοδεία κάποιων τζιτζιφιόγκων φίλων της που φώναζαν “είμαστε όλοι Έλληνες”) στα σοκάκια της Αντίπαρου».

Σε κατάσταση παραληρήματος μάλιστα οι συντάκτες τονίζουν ότι την κατηγόρησαν για την ηθική αυτουργία σε 7.000 αυτοκτονίες και απαίτησαν να εξαφανιστεί από το σημείο και να επιστρέψει μόνο με… μπράβους.

«Για εμάς από σήμερα ξεκινάει μια καινούργια πολεμική με αυτούς που έπνιξαν τον τόπο στο αίμα και τα τσιράκια τους. ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος», αναφέρει η ανάρτηση.

Η απάντηση της Ε. Καϊλή

Την δική της οπτική για όσα συνέβησαν έδωσε η Ε. Καϊλή με ανάρτησή της στο Facebook, όπου κάνει λόγο για «συμπαθητικά 15χρονα παιδάκια που τους ξάφνιασε η παρουσία μου την ώρα που έτρωγαν σάντουιτς και με έκαναν να χαμογελάσω».

Γράφει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

"Διαβάζω τα εξής παράλογα σήμερα:

1.Αυτοαποκαλούμενος "Άνανδρος" ισχυρίζετα�� πως μου επιτέθηκαν!.. Χωρίς να έχω καταγγείλει καμία επίθεση.
2.Πως με εκδίωξαν από το νησί, στο οποίο παρέμεινα παραδόξως!..
3.Πως έπρεπε να έχω "μπράβους" μαζί μου… κι ενώ δεν είχα, μετά τους συναντήσανε.
4.Πως μου επισήμανε πως οι κυβερνήσεις κλέβουν & ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό, ένα παιδάκι 15ετών μασώντας ένα σάντουιτς!.. Όντως εκνευρισμένο γιατί άθελα μου χαμογέλασα, με την χαριτωμένη εικόνα να έχω ξαφνιάσει 4-5 παιδάκια… κι ένα συμπαθέστατο κορίτσι στην ίδια παρέα.
5.Διάλογος ελάχιστων λεπτών ήταν και όχι επίθεση... μου προκάλεσε μόνο θλίψη, γιατί είναι πραγματικά μεγάλες οι ευθύνες των πολιτικών και της εκπαίδευσης στην χώρα μας.

Ίσως φταίει η ζέστη.

Συγνώμη παιδιά... και Άνανδρε"

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top