Σαν star του… σινεμά έφτασε στην Αθήνα η Ν. Βελκουλέσκου

«Oh my God, is that her», φώναζαν οι τουρίστες που την είδαν στο ξενοδοχείο

Σαν star του… σινεμά έφτασε στην Αθήνα η Ν. Βελκουλέσκου

​Άργησε, αλλά ήρθε τελικά στην Αθήνα και έκανε εμφάνιση σαν πραγματική star του… σινεμά. Ο λόγος για την εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Ντ. Βελκουλέσκου, η οποία έφτασε την Πέμπτη το απόγευμα στην Αθήνα, συνοδευόμενη από 20 αστυνομικούς, ώστε να ξεκινήσουν σήμερα οι διαπραγματεύσεις για το τρίτο Μνημόνιο με τους υπουργούς.

Αγέλαστη και αυστηρή, η κα Βελκουλέσκου επιβεβαίωσε τη φήμη της ψυχρής τεχνοκράτη και στο πέρασμά της… «πάγωσε» τόσο τους υπαλλήλους της υποδοχής του ξενοδοχείου, όσο και τους τουρίστες που μένουν σ’ αυτό και με δέος την έδειχναν λέγοντας ο ένας στον άλλο «oh my God… is that her» (Θεέ μου αυτή είναι;).

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που την έχουν γνωρίσει από κοντά η κα Βελκουλέσκου, ή… «Δρακουλέσκου» για τους Κύπριους, δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό της Π. Τόμσεν.

Δύσκολα θα την κάνει κάποιος να χαμογελάσει, διατηρεί πάντα αποστάσεις ��πό τους συνομιλητές της, δεν αφήνει τους συναισθηματισμούς να την επηρεάσουν και ευαγγέλιό της είναι οι αριθμοί.

Την Πέμπτη, αφού τακτοποιήθηκε στο δωμάτιό της στον executive όροφο του ξενοδοχείου, κατέβηκε στο λόμπι και πήγε αμέσως στην αίθουσα, όπου πραγματοποιούνται οι συσκέψεις των εκπροσώπων των θεσμών.

Εκεί, ενημερώθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων και συζήτησε για αρκετή ώρα με τα υπόλοιπα μέλη της quatrigia, τον Ντ. Κοστέλο, τον Ν. Τζιαμαρόλι και τον Ρ. Ρέφερ.

Η σύσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ και μετά η κα Βελκουλέσκου επέστρεψε στο δωμάτιό της, φρεσκαρίστηκε και δείπνησε μαζί με τους συνεργάτες της στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top