Μπαμπάς και γιος "στρίμωξαν" την Ζωή! Την... έσωσε ο Σκουρλέτης!

Το Παππαδεϊκο άφησε αιχμές για την μητέρα της κας Κωνσταντοπούλου

Μπαμπάς και γιος "στρίμωξαν" την Ζωή! Την... έσωσε ο Σκουρλέτης!

​Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στο Νίκο Παππά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όταν ο υπουργός επικρατείας άφησε αιχμές για την μητέρα της Προέδρου της Βουλής, η οποία προΐσταται προσωρινά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος για να προχωρήσει η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δήλωση του κ.Παππά προκάλεσε την αντίδραση της κας Κωνσταντοπούλου, η οποία ζήτησε το λόγο που αρχικά δεν της δόθηκε με αποτέλεσμα να βγει από την αίθουσα και όταν στην συνέχεια επανήλθε υπερασπίστηκε κατά την παρέμβαση της την αγωνιστική δράση της μητέρας της, Λίνας Αλεξίου.

imerisia_LARGE_t_1061_44057198_type13031.jpg
H κα Κωνσταντοπούλου με την μητέρα της

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της κας Κωνσταντοπούλου, ενστάσεις εξέφρασε και ο πατέρας του Νίκου Παππά, Στέλιος, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά δεν του δόθηκε ο λόγος. Σε μία αποστροφή των λόγων του ανέφερε πως η κατάσταση πρέπει να αλλάξει, καθώς κάποιοι έχουν και συγγενείς στο ΕΣΡ, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την μητέρα της Προέδρου της Βουλής.

Τελικά χάρη στην "πυροσβεστική" παρέμβαση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Π.Σκουρλέτη, ο οποίος ζήτησε τον λόγο για... άσχετο με το θέμα ζήτημα και έτσι έπεσαν οι τόνοι.

"Το σενάριο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θα ήταν καταστροφικό"

​Ο τελευταίος μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πάντως πως το σενάριο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα θα ήταν καταστροφικό και «γι’ αυτό προχωρήσαμε στον επώδυνο συμβιβασμό».

Ο κ.Σκουρλέτης έκανε λόγο για υποτίμηση των δυσκολιών και του συσχετισμού δυνάμεων.

«Μπορεί κάποιος να κάνει την συμφωνία λιγότερο επώδυνη, εκτός από εμάς;» διερωτήθηκε ο κ.Σκουρλέτης, παραδεχόμενος ωστόσο, ότι η παραμονή στην εξουσία ενέχει ένα ρίσκο.

«Aκόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσουμε την 13η σύνταξη, τον Δεκέμβριο» πρόσθεσε .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top