Έγραψε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο... laptop του και έφυγε για Αίγινα με χαβανέζικο λουκ ο Βαρουφάκης!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από το ταξίδι του πρώην ΥΠΟΙΚ ενώ συνεδρίαζε η ΚΕ

Έγραψε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο... laptop του και έφυγε για Αίγινα με χαβανέζικο λουκ ο Βαρουφάκης!

​Αγαπημένη συνήθεια έχει γίνει για τον Γιάνη Βαρουφάκη πρώτα να πετάει «ΒΟΜΒΕΣ» και στην συνέχεια να το σκάει για την Αίγινα.

Και σήμερα, όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μετά τις αποκαλύψεις του μυστικού του plan B για τη δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος με την υποκλοπή ΑΦΜ από την ΓΓΔΕ, την ώρα που γινόταν ο κακός χαμός στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με παραιτήσεις, διαφωνίες και εκατέρωθεν πυρά, ο πρώην υπουργός Οικονομικών φόρεσε το χαβανέζικο πουκάμισο του και «την έκανε» με ελαφρά πηδηματάκια και ένα πλοίο για το αγαπημένο του νησί, όπου και διατηρεί σπίτι με πισίνα!

XAVAI.jpg

Με έναν σάκο και το laptop του παραμάσχαλα, ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας, απαλλαγμένος από το βάρος της διαπραγμάτευσης πήρε το πλοίο της γραμμής, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί και ταξίδεψε για το νησί!

Βεβαίως αυτή τη φορά σε αντίθεση με τις άλλες, όταν για παράδειγμα Τσίπρας και Τσακαλώτος έδιναν την μάχη στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 12 Ιουλίου ή λίγο πιο παλιά όταν η Βουλή καλούνταν να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό να διαπραγματευτεί για μια τελική συμφωνία, ο κύριος Βαρουφάκης δεν ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αφού δεν είναι μέλος της.
Από μια πλευρά πάντως καλύτερα που έλειπε ο πρώην υπουργός γιατί δεν θα ήταν ότι καλύτερο για εκείνον να ακούει live τ��ν Φίλη να τον χαρακτηρίζει εμμέσως μ@λάκ@!!!!

BINTEO STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top