Αυγενάκης: ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κορωνάκης δεν έχει πάει στον στρατό

Υποστηρίζει ότι δήλωσε ψεύτικη διεύθυνση για να μην του επιδοθεί το χαρτί κατάταξης

Αυγενάκης: ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ  Κορωνάκης   δεν έχει πάει στον στρατό
«Ξαναχτύπησε» με ερώτηση –καταγγελία κατά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυτή τη φορά σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, την οποία συνυπογράφουν 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αυγενάκης υποστηρίζει ότι ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκης αναιτιολόγητα δεν έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

koronakis.jpg



Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, αλλά στη συνέχεια δήλωσε ψευδή διεύθυνση με αποτέλεσμα να μην τον βρίσκουν οι αρμόδιες υπηρεσίες! Τελικά το χαρτί κατάταξης, όπως υποστηρίζει ο κ. Αυγενάκης, του επιδόθηκε πριν λίγες ημέρες όταν και τον «ανακάλυψαν» οι στρατολογικές αρχές για να του επιδώσουν το χαρτί κατάταξης.

«Οι περγαμηνές του - κατά τ΄ άλλα συμπαθέστατου- Κου Τάσου Κορωνάκη είναι η μακρά θητεία του στο Πανεπιστήμιο Πατρών -όπου βαδίζει στο 22ο έτος των σπουδών- στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, καθώς δεν έχει αποφοιτήσει ακόμη και �� μακρά θητεία του στη Νεολαία του Συνασπισμού. Όπως έχει αναφέρει ο κ. Τάσος Κορωνάκης σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα «Εποχή», το τρίπτυχό του είναι «εντιμότητα, ειλικρίνεια, δουλειά». Τα περί εντιμότητας και ειλικρίνειας είναι αρκετά σουρεάλ για να τύχουν σχολιασμού. Ωστόσο η αναφορά στην «δουλειά» δημιουργεί ερωτήματα εάν αυτό που εννοεί ο κ. Γραμματέας είναι η επαγγελματική καριέρα στο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ Αυγενάκης στην ερώτησή του στη Βουλή.

Ο ίδιος υποστηρίζει μεταξύ άλλων:

«Δυστυχώς, αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς, η οποία όλα αυτά τα χρόνια μεγάλωσε σε μια ιδεολογική σχολή που προσπάθησε να κατεδαφίσει την ιστορική συνείδηση, αμφισβήτησε τη σημασία του αμυντικού συστήματος και των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνήθηκε ότι η σχέση μας με την Δύση είναι όχι μόνο μια σχέση οργανική, αλλά και τακτική απέναντι σε μεγάλες απειλές του διεθνούς συστήματος και αναλώθηκε σε εθνολαϊκίστικες κραυγές προς χάριν της θεατρικής πτυχής της πολιτικής και με σκοπό την ανάληψη της εξουσίας.

Συνεπώς, ο καθένας αντιλαμβάνεται το αδιέξοδο μονοπάτι που ακολούθησε η χώρα με τις υπερβολές της ανίκανης ηγεσίας της για «διαπραγματεύσεις» που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα και εν τέλει έφεραν την Ελλάδα να φαίνεται ο παρίας και ο αποσυνάγωγος της Ευρώπης» .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top