Βαλαβάνη: μόνο η Ζωή και ο Καρτερός με στήριξαν

Το «παράπονό της» για την υπόθεση με την μητέρα της εξέφρασε στην ΚΕ

Βαλαβάνη: μόνο η Ζωή και ο Καρτερός  με στήριξαν
Το παράπονό της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την ��τήριξε στην προσωπική της υπόθεση, σχετικά με την εις βάρος της καταγγελία, την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και τα σχετικά δημοσιεύματα που ακολούθησαν, για την ανάληψη των 200.000 ευρώ από την μητέρα της μία ημέρα προτού επιβληθούν τα capital controls.

«Παραιτήθηκα από τη Δευτέρα που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος επέστρεφε, πριν από την ερώτηση Αυγενάκη» ανέφερε και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε περίπτωση οποιοσδήποτε από την κυβέρνηση να ήξερε για capital controls πριν την Παρασκευή, που έκλεισαν οι τράπεζες.

«Ενημερωθήκαμε όλοι όσοι έπρεπε το απόγευμα της Κυριακής που ακολούθησε» πρόσθεσε.

Η ίδια έκανε λόγο για εκστρατεία «στοχοποίησής της» και διερωτήθηκε: «Γιατί αφέθηκε η εκστρατεία στοχοποίησής μου; Γιατί αφέθηκε χωρίς δημόσιες παρεμβάσεις πέρα από την πρόεδρο της Βουλής και του Θ.Καρτερού και αφέθηκε να πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας;».

Απευθυνόμενη μάλιστα στα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τους είπε: «Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Δεν πρόκειται να κάνω τώρα πίσω όταν στόχος είναι η σπίλωσή μου. Η αγωνιστική μου τιμή σπιλώνεται ανεπανόρθωτα».

Ανέφερε ακόμα ότι το να αναλάβει την ευθύνη –« ποια ευθύνη;» ρώτησε- ισοδυναμεί με κυριολεκτικό θάνατο.

Κριτική άσκησε και στα ΜΜΕ, ενώ καταλήγοντας ζήτησε δημόσια έκφραση στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top