Ο Μάρδας αδειάζει τη Ζωή: «Δεν συμμεριζόμαστε τα συμπεράσματα της Επιτροπής Ελέγχου Χρέους»

«Διαφορετικοί οι όροι επαχθές και επονείδιστο»

Ο Μάρδας αδειάζει τη Ζωή: «Δεν συμμεριζόμαστε τα συμπεράσματα της Επιτροπής Ελέγχου Χρέους»

​Ένα ακόμα πλήγμα δέχθηκε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου αυτή τη φορά από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δ. Μάρδα, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρη, είπε ότι η κυβέρνηση δεν συμμερίζεται τα συμπεράσματα της Επιτροπής Ελέγχου του Χρέους.

«Η Βουλή έχει έναν Κανονισμό, ο οποίος της δίνει τη δυνατότητα να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα συμπεράσματα από τα όποια επιστημονικά συνέδρια που γίνονται στη Βουλή είναι και συμπεράσματα της ελληνικής κυβέρνησης. Αν είναι χρήσιμα θα τα ��ρησιμοποιήσει, διαφορετικά δεν δεσμευόμαστε. Θέλω να επισημάνω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που κάνουμε. Οι όροι επονείδιστο και επαχθές είναι δύο διαφορετικοί όροι. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πως την χρησιμοποιούμε», είπε με νόημα ο κ. Μάρδας.

Δεν δίστασε μάλιστα να αφήσει αιχμές για το κόστος λειτουργίας της Επιτροπής για την οποία πάλεψε με σθένος η Ζ. Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να προσεχθεί το κόστος των δραστηριοτήτων. Μπορεί να είναι κόστος δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα μέσα στη Βουλή, αλλά δεν παύει να είναι κόστος που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό».

Μάλιστα ο κ. Θεοχάρης κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει τις εργασίες της συγκεκριμένης Επιτροπής, καθώς όπως είπε δεν έχει κανένα νόημα η λειτουργία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top