Γεννηματά σε Τσίπρα: Διέγραψε τον Βαρουφάκη και έλα στην Βουλή να δώσεις εξηγήσεις

"Ο Πρωθυπουργός πατάει σε δύο βάρκες.Bάζει το κόμμα πάνω από την χώρα"

Γεννηματά σε Τσίπρα: Διέγραψε τον Βαρουφάκη και έλα στην Βουλή να δώσεις εξηγήσεις

​Να διαψεύσει και να διαγράψει τον Γιάνη Βαρουφάκη κάλεσε τον Πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», το βράδυ της Τετάρτης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του, είναι υπεύθυνος για τους υπουργούς του» είπε χαρακτηριστικά η κα Γεννηματά.

Αναφερόμενη στο φερόμενο Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών, η κα Γεννηματά κάλεσε τον Πρωθυπουργό να έλθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις επ’ αυτού.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμη εάν το Plan B ήταν Plan B και όχι Plan A» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον κ.Τσίπρα να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον κ.Βαρουφάκη.

Παράλληλα, η κα Γεννηματά επανέλαβε ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει ακόμη, καθώς «το Grexit είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας».

Ερωτηθείσα για τη στροφή του Πρωθυπουργού προς τον ρεαλισμό, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι δεν «βλέπει» καμία μεταστροφή.

«Ο Πρωθυπουργός πατάει σε δύο βάρκες» είπε και πρόσθεσε: «Λέει ΝΑΙ στο ευρώ, ενώ παράλληλα τονίζει ότι συμφωνία είναι προϊόν εκβιασμού. Λέει ΟΧΙ στο Grexit, αλλά δεν αναλαμβάνει την ιδιοκτησία της συμφωνίας».

Η κα Γεννηματά ξεκαθάρισε πάντως πως το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την προσπάθεια της χώρας και όχι της κυβέρνησης, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι βάζει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τη χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top