Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Για έκτακτο συνέδριο αποφασίζει η ΠΓ του κόμματος

Αποφασισμένος ο Τσίπρας για τη ρήξη με όσους θέλουν επιστροφή στη δραχμή

Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Για έκτακτο συνέδριο αποφασίζει η ΠΓ του κόμματος

​Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 16:00, οπότε και συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, μετά και από την επίδειξη ισχύος της Αριστερής Πλατφόρμας στη χθεσινή εκδήλωση που πραγματοποίησε στο γήπεδο του Πανελληνίου για τα πέντε χρόνια του iskra.

Η συνεδρίαση γίνεται για να τακτοποιηθούν ζητήματα διαδικαστικού χαρακτήρα μετά και από την πρόταση του Α. Τσίπρα για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κομματικές πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι θα συζητηθεί το ενδεχόμενο έναρξης συνεδριακών διαδικασιών, αλλά και το αν και πότε θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή και με ποια ατζέντα.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τη Δευτέρα κατατέθηκαν πολλές απόψεις για την αποτίμηση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, ενώ τέθηκαν πολλά ερωτήματα και εκφράστηκαν διαφορετικές προτάσεις για την μελλοντική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά μάλιστα και από την ομιλία του Π. Λαφαζάνη, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, μια μίνι σύσκεψη με συνεργάτες του πρωθυπουργού για να εκτιμηθεί η κατάσταση, ενώ ο Α. Τσίπρας φαίνεται να είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το δρόμο των… «καθαρών λύσεων» και της ρήξης με όσους διαφωνούν με την κυβερνητική γραμμή και επιθυμούν επιστροφή στη δραχμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top