Αδειάζει τον Βαρουφάκη για το Plan B ο παιδικός του φίλος

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων

Αδειάζει τον Βαρουφάκη για το Plan B ο παιδικός του φίλος

​Φαίνεται ότι ο Γ. Βαρουφάκης μετά από τις αποκαλύψεις για το πρωτοφανές εναλλακτικό του σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα δημιουργούνταν ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα και θα υπέκλεπτε τους ΑΦΜ των πολιτών, βάλλεται από παντού.

Σήμερα λοιπόν ο… «παιδικός του φίλος», που σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού θα τον βοηθούσε στο χακάρισμα των ΑΦΜ τον αδειάζει κανονικά και τον κατηγορεί ότι ψεύδεται.

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης Μ. Χατζηθεοδώρου, ο οποίος με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τα δημοσιεύματα περί κάθε είδους επέμβασης στα πληροφοριακά συστήματα του υπουργείου Οικονομικών είναι απολύτως ψευδή.

«Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης και προσωπικά ο νυν γενικός γραμματέας δεν έχουν σχεδιάσει, πόσο μάλλον επιχειρήσει, κανενός είδους επέμβαση στα συστήματά της. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει θεσπίσει διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών που εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και καθιστούν αδύνατες τέτοιου είδους επεμβάσεις από οποιονδήποτε», αναφέρει η δήλωση του κ. Χατζηθεοδώρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top