Στη Βουλή η δικογραφία για τον Βαρουφάκη

Τι αναφέρει στην επιστολή της η Ευτέρπη Κουτζαμάνη

​Στη Βουλή διαβίβασε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Κουτζαμάνη το φάκελο με τις μηνυτήριες αναφορές του Α. Γκλέτσου και του Π. Γαννόπουλου εναντίον του Γ. Βαρουφάκη.

Η κα Κουτζαμάνη διαβίβασε τις μηνυτήριες αναφορές και τα έγγραφα που τις συνοδεύουν βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και αυτό γιατί η Δικαιοσύνη δεν έχει αρμοδιότητα να ασχοληθεί με τα θέματα αυτά.

Η επιστολή της Εισαγγελέως αναφέρει:

Σας διαβιβάζουμε, από υπηρεσιακή υποχρέωση, τις α) με αριθμό πρωτ. 3328/21-7-2015 μηνυτήρια αναφορά του κ. Απόστολου Γκλέτσου του Ευσταθίου, Δημάρχου Στυλίδας και Προέδρου του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Τελεία», κατοίκου Στυλίδας, μετά των συνημμένων σ’ αυτήν είκοσι έξι (26) εγγράφων,

β) με αριθμό πρωτ. 3348/22-7-2015 μηνυτήρια αναφορά του κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, μετά των συνημμένων σ’ αυτήν έξι (6) εγγράφων, κατά του κ. Ιωάννη (Γιάνη) Βαρουφάκη του Γεωργίου, πρώην Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή, κατοίκου Αθηνών, σύμφωνα με τα άρθρα 86 του Συντάγματος και 1, 4 του Ν. 3126/2003 «Ποινική Ευθύνη Υπουργών», λόγω αρμοδιότητάς σας.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Ευτέρπη Κουτζαμάνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top