«Στόλισε» τον Βαρουφάκη ο Μητρόπουλος: «Αμετροεπής, αφελής, έβλαψε την Ελλάδα»

«Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να ήταν κοινωνός των σχεδίων του»

​Σφοδρή κριτική στον Γ. Βαρουφάκη άσκησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega, υποστηρίζοντας ότι η αμετροέπειά του έβλαψε τον ελληνικό λαό.

«Είτε λειτούργησε ατομικώς, είτε λειτούργησε επικοινωνώντας ή κοινωνώντας το σχέδιό του στον Πρωθυπουργό ή σε άλλους φαίνεται ότι ήξερε τις προθέσεις του ο Σόιμπλε και οι δανειστές με συνέπεια τη σφοδρότητα των μέτρων να την υποστούμε και από αυτό το σχέδιο. Φαίνεται ότι αυτά που λέει τα είχε εκμυστηρευτεί ή τα είχε εκφράσεις ως απειλή, ως ένα από τα σχέδιά του», είπε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε με νόημα:

«Ο Βαρουφάκης με την αμετροέπειά του, με την αφέλειά του, με τον ζήλο του να αναδείξει περισσότερο τις ιδέες του φαίνεται ότι έβλαψε το ελληνικό ζήτημα».

Ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε ακόμα ότι ο πρωθυπουργός «δεν πρέπει να ήταν κοινωνός αυτών των παιδαριωδών, των αφελών, των επικίνδυνων φάσεων αυτού του σχεδίου» και σκιαγραφώντας και όσους διαφωνούν μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε:

«Περισσότερο θεωρώ ότι αφορά ονειροπαρμένους και αφελείς και λιγότερο ανθρώπους που λειτουργούσαν με δόλο και σχέδιο, διότι έπρεπε να ξέρει, φοβούμαι ότι και πολλοί άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν, ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φοβούμαι και η δική μας, έχουν δεσμευτεί γραπτά ότι και να φύγουμε από το ευρώ θα πληρωθεί κανονικά και εντόκως και εγκαίρως το χρέος μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top