Απαντήσεις από Τσίπρα, Δραγασάκη και Παππά για το Plan B Βαρουφάκη ζητά και το ΠΟΤΑΜΙ

"Οι τυχοδιωκτισμοί που οδηγούν σε εγκλήματα δεν μπορούν να καλύπτονται"

Απαντήσεις από Τσίπρα, Δραγασάκη και Παππά για το Plan B Βαρουφάκη ζητά και το ΠΟΤΑΜΙ

Απαντήσεις από τον πρωθυπουργό για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη και τη σχεδιαζόμενη «κλοπή» των ΑΦΜ εκτός από τη ΝΔ ζητά και το Ποτάμι.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει εάν οι «συγκεκριμένες πραξικοπηματικές ενέργειες που προετοίμαζαν την επιστροφή στη δραχμή» ήταν σε γνώση του. Επιπλέον, το ΠΟΤΑΜΙ ζητά απαντήσεις και από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και επικεφαλής της διαπραγμάτευσης κ. Γ.Δραγασάκη, αλλά και από τον υπουργό Επικρατείας κ. Ν.Παππά.

Αναλυτικά το Ποτάμι αναφέρει:

«Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα εξωφρενικά σχέδια του κυβερνητικού λόμπι της δραχμής και ο Πρωθυπουργός δεν έχει πάρει θέση. Κι αυτό παρότι ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκαλύπτει ότι τα σχέδια εκπονήθηκαν σε συνεννόηση μαζί του. Καλούμε ξανά τον κ. Τσίπρα να απαντήσει καθαρά στον ελληνικό λαό: Ηταν σε γνώση του οι συγκεκριμένες πραξικοπηματικές ενέργειες που προετοίμαζαν την επιστροφή στη δραχμή;

Απαντήσεις πρέπει να δώσουν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και επικεφαλής της διαπραγμάτευσης κ. Δραγασάκης αλλά και ο υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς.

Οι τυχοδιωκτισμοί που οδηγούν σε εγκλήματα δεν είναι κομματικά μυστικά και δεν μπορούν να καλύπτονται».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top