Όταν άλλοι σκέφτονται βουτιές, ο Παππάς εξετάζει εκλογές!

«Υπάρχει ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζονται καθαρές, και σταθερές λύσεις».

​Ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ. Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Επένδυση" ο κ.Παππάς αναγνώρισε το ρήγμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, όπως είπε, σε τρεις ψηφοφορίες, σημειώνοντας ότι «η ψήφιση ή μη της συμφωνίας είναι οριακή στιγμή και η καταψήφιση σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».

Ο κ.Παππάς, αναφερόμενος στα σενάρια εκλογών εξήγησε ότι «είναι λογικό να ανακυκλώνονται, όταν το κυβερνητικό κόμμα έχει τόσες κοινοβουλευτικές απώλειες».

Στο ερώτημα αν σε περίπτωση εκλογών θα είναι η Αριστερή Πλατφόρμα στα ψηφοδέλτια, ο κ.Παππάς είπε: «Αν πάμε σε εκλογές, θα πάμε για να εξασφαλιστούν η απολεσθείσα σταθερότητα και η πλειοψηφία».

Σε ό,τι αφορά την Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «η κάθετη διαφωνία και η κατοχή μιας τόσο σημαντικής θέσης είναι ένας απολύτως ασυνήθιστος συνδυασμός. Ειδικά όταν καταγγέλλονται διάφορα με λεκτικές ακρότητες, ανοίκειες στις αναλύσεις της Αριστεράς».

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε ακόμη ότι «η λειτουργία του Κοινοβουλίου, οι πολύωρες καθυστερήσεις και η διαρκής ανακάλυψη διαδικαστικών ζητημάτων δημιουργούν μια εικόνα απωθητική και πρέπει να μας προβληματίσει όλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top