Χοντρός καυγάς Μητρόπουλου-Τσακαλώτου!

Ο υπουργός «κατήγγειλε» τον πρόεδρο της Βουλής ότι δεν τον προστατεύει

Χοντρός καυγάς Μητρόπουλου-Τσακαλώτου!

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Αλέξη Μητρόπουλο ξέσπασε στη Βουλή.

Με τα νεύρα ήδη να έχουν χτυπήσει «κόκκινο» καθώς η ώρα είχε περάσει τις 3 τα ξημερώματα, ο υπουργός Οικονομικών θέλησε να κάνει μία ακόμη παρέμβαση για να απαντήσει αυτή τη φορά στον εισηγητή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο.

Ο κ. Τσακαλώτος αφού πρώτα αναφέρθηκε στον μαρξισμό και το κεφάλαιο, μίλησε για όσους έβγαλαν εμβάσματα στο εξωτερικό και το πώς μπορεί να διασταυρώσει όλα τα στοιχεία από την αρχή της κρίσης η κυβέρνηση.

«Ψηφίσατε τρίτο μνημόνιο, αφήστε τις αμπελοσοφίες» είπε ο κ. Καραθανασόπουλος, για να του απαντήσει ο κ. Τσακαλώτος: «Κάποτε οι μαρξιστές δεν λέγανε για αμπελοσοφίες, ακούγανε. Είναι κατάντια αυτό που κάνετε».

Η τοποθέτηση αυτή του υπουργού Οικονομικών έκανε έξαλλο τον εισηγητή αλλά και την υπόλοιπη ΚΟ του ΚΚΕ, με τον κ. Καραθανασόπουλο να διαμαρτύρεται έντονα.

Κουνώντας αγανακτισμένα τα χέρια του, ο κ. Τσακαλώτος απευθύνθηκε στον κ. Μητρόπουλο και του είπε ειρωνικά: «Προεδρεύετε; Προεδρεύετε ή όχι; Προεδρεύετε;».

«Προκαλείτε κ. Τσακαλώτε» αποκρίθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής. «Αν το πείτε άλλη μία φορά θα σας απαντήσω αυστηρά και με προσβλητικό τρόπο. Σας είπα μη κάνετε προσωπικές, επώνυμες αναφορές, προκαλείτε» πρόσθεσε ιδιαίτερα ενοχλημένος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top