Τρικούβερτος καυγάς σ��η Βουλή ανάμεσα στον Α. Γεωργιάδη και τη Θ. Φωτίου

Αφορμή οι μπηχτές του πρώτου για τις καταθέσεις της υπουργού στο εξωτερικό

Τρικούβερτος καυγάς στη Βουλή ανάμεσα στον Α. Γεωργιάδη και τη Θ. Φωτίου

​Σιγά που θα πέρναγε μέρα στο ελληνικό κοινοβούλιο χωρίς καυγά! Έτσι και σήμερα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων στις τέσσερις επιτροπές της Βουλής ξέσπασε τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα στην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη.

Αφορμή στάθηκε η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στην ομιλία της κας Φωτίου για τους πλειστηριασμούς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αφού άσκησε δριμεία κριτική χαρακτηρίζοντας το τρίτο Μνημόνιο «το χειρότερο όλων», κάλεσε την κα Φωτίου να απαντήσει αν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα τα χρήματα που είχε στο εξωτερικό.

2338957.jpg

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να… «πειράξει» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Προσέξτε μην καταψηφίσουμε σήμερα και σας στείλουμε σπίτια σας».

Μετά από αυτό η Θ. Φωτίου έγινε έξαλλη και σε έντονο ύφος απάντησε στον Α. Γεωργιάδη:

«Είναι μία γνωστή λάσπη που ξεκίνησε με τον ΕΝΦΙΑ. Για τα λεφτά που είχα στην Αγγλία από το 1991 που εργάζομαι, από τις 100.000 λίρες, εντός των τριών τελευταίων ετών έφερα τις 50.000 λίρες. Να αφήσουν όλες αυτές τις ιστορίες».

Προς υπεράσπισή της έσπευσε μάλιστα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τριανταφυλλίδης, ο οποίος άρχισε να διαπληκτίζεται κι εκείνος με τον Α. Γεωργιάδη με τον πρόεδρο της Βουλής να προσπαθεί μάταια να τους επαναφέρει στην τάξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top