Γεωργιάδης vs Αντώναρος: ΧΑΜΟΣ στο Twitter για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ

Έγινε το έλα να δεις

​Το έλα να δεις έγινε στο Twitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Αντώναρο. Αφορμή; Μα το θέμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.



Αρχικά ο κύριος Αντώναρος έκανε ένα tweet στο οποίο σχολίαζε θετικά τις απόψεις του κύριου Μεϊμαράκη για τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος. Συγκεκριμένα έγραψε: «Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη». Το εν λόγω tweet ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός που προκάλεσε σωρεία σχολίων.



Στη συνέχεια λοιπόν ο κ. Αντώναρος έγραψε: «Έπεσαν οι μάσκες. Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να απαντήσει σημειώνοντας: «Όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Ζήτα και κανένα συγγνώμη.»

Και ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε: «Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι για αυτό!»