Γεωργιάδης vs Αντώναρος: ΧΑΜΟΣ στο Twitter για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ

Έγινε το έλα να δεις

Γεωργιάδης vs Αντώναρος: ΧΑΜΟΣ στο Twitter για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ

​Το έλα να δεις έγινε στο Twitter ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Αντώναρο. Αφορμή; Μα το θέμα της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.

screen-shot-2015-07-21-at-7-20-26-pm.jpg

Αρχικά ο κύριος Αντώναρος έκανε ένα tweet στο οποίο σχολίαζε θετικά τις απόψεις του κύριου Μεϊμαράκη για τον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου του κόμματος. Συγκεκριμένα έγραψε: «Απόλυτα σωστή η άποψη Μεϊμαράκη ότι τον Πρόεδρο τον εκλέγει η κομματική βάση κι όχι ο κάθε περαστικός. Είναι και πάγια δική μου άποψη». Το εν λόγω tweet ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιάδης γεγονός που προκάλεσε σωρεία σχολίων.

αντωναροσ.jpg

Στη συνέχεια λοιπόν ο κ. Αντώναρος έγραψε: «Έπεσαν οι μάσκες. Σκυλιάζουν οι από ακροδεξιά ορμώμενοι αλεξιπτωτιστές γιατί ο Μειμαράκης τόνισε ότι η ΝΔ θα ακολουθήσει τον μεσαίο δρόμο. Μάλλον δεν αντιλαμβάνονται ότι αναπαράγοντας σχόλια που τους εκφράζουν αποδεικνύουν πόσο αναιμική είναι η σχέση τους με τη Κεντροδεξιά».

Ο κ. Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να απαντήσει σημειώνοντας: «Όσα και να γράφεις για μένα τα ανεβάζω, διότι δεν μπορείς να με βλάψεις. Ζήτα και κανένα συγγνώμη.»

Και ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε: «Στην συζήτηση που άνοιξε περί Μεσαίου Χώρου, σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά είμαι Δεξιός! Τιμή μου και καμάρι μου και δεν ντρέπομαι για αυτό!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top