Π. Καμμένος: «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία»

Διαβεβαιώσεις από τον υπουργό Άμυνας μετά τη συνάντησή του με τον Α. Τσίπρα

Π. Καμμένος: «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία»

​«Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την πρώτη κατοικία. Η παρουσία μας στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση», δήλωσε ο Π. Καμμένος στους δημοσιογράφους μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Α. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την κατάσχεση του σπιτιού κανενός Έλληνα, αυτό είναι δεσμευτικό», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας, τονίζοντας «όλα τα σενάρια για φορολόγηση των αγροτών τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα δεν είναι αληθινά».

Επίσης ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «δεν ψηφίζεται και δεν πρόκειται να ψηφιστεί σύντομα η οποιαδήποτε φορολόγηση των αγροτών που θα μπορούσε να οδηγήσει στην διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής», ενώ υπογράμμισε ότι γι’ αυτήν την κυβέρνηση η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί την λύση στο πρόβλημα για την έξοδο από την κρίση.

Αναφερόμενος τέλος στο ζήτημα της διαφθοράς, είπε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληρώσουν όλοι εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν το κρατικό χρήμα και πλούτισαν εις βάρος του και πρόσθεσε ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top